Sunday, October 27, 2013

Barut Baby Comel Lagi

Mommy-to-be,
Looking for baby binder to your lil bub in the tummy?
Nahhh....take a look at this.



The material is 100% cotton.
And the size is about 21inch length x 6inch wide
Fit to baby 0-5 months
Semua barut jenis bertali


ini detail bahagian belakang




Currently, we only have barut baby jenis stripe dengan jenis plain.
And we do not have barut using cotton flanel. As for me, cotton flanel tu macam panas for the baby.




Barut baby sangat penting waktu umur 1-2 bulan sebab ia berguna untuk mengelakkan kembung perut dari masuk angin.
My Izz pon sampai sekarang ni dah 4 months still pakai barut tapi waktu malam je la bagi perut dia selesa waktu tidur.

 
Wanna place your order?
Just email me at hello.ibuandme@gmail.com to see the latest colour and pattern that we have.
Atau boleh terus drop your phone number dekat email tu and i will whatsapp you the details of the barut.

So, grab for your baby now!

Photographer: EverybodyPhoto




Till then. 





8 kritikan.:

jajasyakirin said... Best Blogger Tips

slm..mcm bminat je dgn barut plain tu..bg detail kt email ley?
skali pic..ingt nk bli 10helai..
jaja_syakirin@yahoo.com

jajasyakirin said... Best Blogger Tips

slm..mcm bminat je dgn barut plain tu..bg detail kt email ley?
skali pic..ingt nk bli 10helai..
jaja_syakirin@yahoo.com

Fafa Ruwi said... Best Blogger Tips

Slm.ad lg ke jual barut baby

julie"anne said... Best Blogger Tips

salam, still available ke ni?

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Fafa Ruwi Still jual lg :)

rj Etika said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
rj Etika said... Best Blogger Tips

@julie"anne Available lg sis. Just email sy directly dkt raja.eika@gmail.com then nanti sy bg details :)

cikjejah said... Best Blogger Tips

Sis..available lagi tak skrg?mcm berminat nak order.ada stok lagi ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top