Saturday, February 8, 2014

PROMOTION: Wedding Photographer


Good news for all the bridezilla for 2014!
If you are looking for a photographer to capture your memorable moment,
it is EverybodyPhoto!

Sekarang ni diorang tengah buat promotion,
only RM1700 for 2 events
 (only for solemnization + reception on the same day)

Kalau takde promotion, the price for 2 events is RM2300
So, berbaloi kan. Boleh jimat RM600 buat beli katil. Hihihi
 *You can check the price here

Only 5 slots available
So, siapa cepat dia dapat
Serious berbaloi kalau sesiapa nak saving your wedding budget

Go visit their page now at
Facebook page:
Instagram: @everybodyphoto
Tengok-tengok dulu gambar diorang
Macam mana style diorang amek gambar, macam mana diorang edit gambar,
kalau rasa berkenan, boleh terus grab!

For more details or
Kalau rasa nak tanya-tanya dulu, or nak dapat free consultation on how to choose your wedding photographer,
or email them at
Jangan risau, diorang friendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top