Saturday, February 8, 2014

PROMOTION: Wedding Photographer

PROMOTION!! PROMOTION!! PROMOTION!!

Good news for all the bridezilla for 2014!
If you are looking for a photographer to capture your memorable moment,
it is EverybodyPhoto!



Sekarang ni diorang tengah buat promotion,
only RM1700 for 2 events
 (only for solemnization + reception on the same day)

Kalau takde promotion, the price for 2 events is RM2300
So, berbaloi kan. Boleh jimat RM600 buat beli katil. Hihihi
 *You can check the price here

Only 5 slots available
So, siapa cepat dia dapat
Serious berbaloi kalau sesiapa nak saving your wedding budget

Go visit their page now at
Facebook page:  facebook.com/EverybodyPhoto
Blog: everybodyphot0.blogspot.com
Instagram: @everybodyphoto
Tengok-tengok dulu gambar diorang
Macam mana style diorang amek gambar, macam mana diorang edit gambar,
kalau rasa berkenan, boleh terus grab!

For more details or
Kalau rasa nak tanya-tanya dulu, or nak dapat free consultation on how to choose your wedding photographer,
or email them at everybodyphoto@gmail.com
Jangan risau, diorang friendly
=)



2 kritikan.:

♥ CIKZEK ♥ said... Best Blogger Tips

bestnya ! tp lmbt lg nk kwen T.T huhuhu

kay_are said... Best Blogger Tips

hmm.. interesting masalahnye aku pun tak tau bile nak kawin weh.. err.. @.@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top