Tuesday, December 24, 2013

Free Funfair

Yeppp....its FREE!
Not free entrance but it's totally free!

Kau tak perlu nak beli token untuk main permainan dekat situ. Kau cuma kena beratur panjang je. Dah kata free. Memang ramai la manusia yang pergi.
Dah la free, waktu kitorang naik merry-go-round tu pon dia bagi pusing 4 5 kali la jugak.
Bebaloi la dari bayar RM10 dekat i-city tu. Kihkih.







Kalau boleh, semua aku nak naik. Tapi Izz sampai dah tertido tunggu ibu dia yang terlebih excited dapat dtg funfair ni. Ayah dia memang gayat. Tak payah la nak ajak.
Tempat dia dekat Bangi Lama.
Nak bagi exact location aku tak tau nak cakap dekat mana. Tapi dari traffic light UKM tu, kalau dari Bandar Baru Bangi, UKM jalan straight, tapi nak pergi funfair ni amek kanan. Lepastu straighttttt je sampai jumpa funfair.

Alamak, Izz da gerak-gerak.
Mesti dia bangun jap lagi ni.
Gtg!


Serius free,
etika


1 kritikan.:

alien said... Best Blogger Tips

oh,
lama x pegi tempat camtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top