Monday, January 20, 2014

Street Art Laman Seni Shah Alam

Siapa kata Shah Alam tak best?
Selain dari i-City yang orang selalu tergila-gila nak pergi sampai jammed jalan dekat Seksyen 7 tu every weekend yang dalam tu ada 3D tricky art tapi kena bayar kalau nak masuk, Shah Alam jugak ada Street Art ala-ala kat Penang gittewww.
Hangpa semua tak payah nak dok kalut pi sampai ke penang tu.






Agak cool jugak kan.
Takdela banyak sangat wall arts yg ada tapi bolehla kalau sekadar nak tengok2 amek gambar suka-suka ke, gambar post-wed ke, pre-wed ke, ok la kan.
At least budak-budak tak payah nak conteng-conteng dinding merata-rata. Luahkan segala idea kebolehan dekat Laman Seni ni je.
Dia dekat Lorong Belakang Seksyen 2 tu je.
Alah, dekat tempat ABC sedap dan murah tu. Yang dekat tempat students UiTM selalu pergi photostat dengan print tu.
Hahaha.

Bersyukurlah duduk Malaysia.
Ada banyak tempat cantik.
Kalau tak suka, boleh keluar dari Malaysia.
Kihkihkih.


Penduduk Shah Alam,
etika



5 kritikan.:

Khairulanwar Harun said... Best Blogger Tips

Macam mana nak ke seksyen dua daripad a kl sentral ehh?

Shiqa Husin said... Best Blogger Tips

Naik bas rapid u80

Shiqa Husin said... Best Blogger Tips

Naik bas rapid u80

nurullyhfzh said... Best Blogger Tips

mohon guna gambar ye assalamualaikum

Admin Kbey said... Best Blogger Tips

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top