Friday, December 10, 2010

Dua puluh satu sahaja

Ape yang dua puluh satu? Sejenis duit kah? Sejenis CGPA kah? Sejenis kuih kah?
Arghhh....semakin tua.
Tapi masih lagi pendek. Takpe, pendek itu stabil. hahah.
Ibu cakap dekat aku, waktu umur dia 21, dah ade anak 2 orang.
Tapi...tapi...kenapa aku.... Masih.....seorang.
Sangat lambat jodoh itu datang ye. Uhuk..uhukk...

Sempena hari jadi aku yang ke-21 ini, aku hadiahkan diri aku sendiri dengan sebuah blog. Ye..blog ini direka khas sempena 9 Disember 2010 ini.
Mungkin sambutan harijadi aku tahun ni takdela meriah sangat macam before-before ni.
Tapi...aku masih tetap happy. Wiiii~
10 minit nak pukul 12tgh malam (semalam punye kejadian ye), aku masih lagi baring-baring atas katil bermain-main dengan Xpress Music 5800. Wah...batak je. hahah. Saje la carik carik ringtone untuk contact. Tibe-tibe rase nak download lagu baru pulak. Pegilah kejap dekat pc. Tanpa disangka, ade salji jatuh atas kepala aku. hoho. ibu bermain kasar. Aku ingatkan bile duduk rumah, takdela kene baling dengan tepung, telur dan sebagainya. Oh ibu! Terima kasih. :')
Yang paling tak disangka, ade kek jugak untuk aku. hehe.


ini lah kek harijadi saya yg ke-21. Adik aku yg belikan. Tq Emi.
Lepas da mandi sume, aku pon ajak la member aku si Paktam ni lepak McD. heheh. Paktam blanje aku hokeh. yeay!! Next time blanje lagi ye. hahah.
Tapi selama 21 tahun ni, tak pernah sekali pon aku sambut birthday aku dengan seorang lelaki yang bernama BF. hihi..gedik gila.
Tapi yang paling penting sekarang ni aku tanak kene baling tepung ke, telur ke, air busuk ke, oleh sorang budak bernama Aman.
*Kepada Encik Aman, balas dendam itu tak elok ye. hahahaha~


hoh..entry yang pertama ni mungkin agak bosan kerana aku pon baru je buat blog ni. Tak sampai sehari pon umur die. Akan di improvise from day to day.
InsyaAllah.


Kepada ibu, i love u so much.
Anak dara ibu dah besar. :)


zzzZZZzz,
etika

2 kritikan.:

zalizalu said... Best Blogger Tips

peewitt etika ada blog... :)
wish u all the best in everything you do.
kekeke

fqemo said... Best Blogger Tips

macam diary..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top