Saturday, December 11, 2010

Excuse me! Wedges ke Flat??!

Hey hey...aku bukan nak cite pasal makanan ke rumah flat ke. Tapi sekarang ni aku confuse sangat nak pakai ape pegi praktikal isnin ni. PRAKTIKAL weh! Da 3 tahun rupenye aku membanting tulang dalam QS ni. -.-"

Aku slalu fikir, kalau pakai wedges or heels, kang akak-akak dekat situ akan bercakap dalam hati "Eh..budak ni baru praktikal je, tapi pakai kasut mengalahkan aku yang da bertahun keje. Makcik cleaner pon datang keje pakai kasut skolah."
Kalau aku pakai flat shoes plak, aku akan terfikir akak-akak tu cakap "Budak ni nak pegi class ke hape? Budak ni tak layak lagi nak mula bekerja rupenye."
Oh! Oh! Habestu nak pakai ape??? 
*Macam berat sangat je masalah aku ni kan. hahah.
Tapi kalau ikut hati aku ni, aku rase aku nak pakai crocs je. Selesa hokeh. :D

Ihsan Makcik Google. Wah wah...nak pilih gambar kasut mahal je. hehe. Ok ke tak pakai wedges ek?


Kasut macam ni comel sangat. Tapi takdelah aku terasa diri aku comel pakai kasut ni.
Aku rase aku perlu pegi carik dekat kedai kasut ape yg sesuai nak pakai dengan baju kurung isnin ni. Ye...itu yang sepatutnya.
Aku da tanye mak aku tapi jawapan die tak memuaskan hati.
Jawapan standard dari seorang mak "Pakai je la kasut ape yang kakak selesa"
-.-"
Adeh...

Err..korang rase? Tapi kalau nak ikutkan follower aku yg terlalu ramai di waktu ini, jangan harap la aku dapat jawapan dari korang kan. hahaha. Tapi aku nak jugak post masalah aku ni! Tak kire! Arrghhh!! *sawan

zzzZZZzzz

6 kritikan.:

Ain Suka Biru said... Best Blogger Tips

pakai je la apa yg selesa.
klu keje ala2 ofis2 agak2 la ko ni nk pakai crocs pon.
hahaha. igt ni keje kat ccc?
hahaha!

zalizalu said... Best Blogger Tips

aku pon pening... aku baru je abis soping semalam... beli kasut, suar, baju... hahaha.. macam nak raya

bybiehun said... Best Blogger Tips

kaki ayam sude~ haha

Amman Asli said... Best Blogger Tips

fatin liyana cite pasal boots.. dia wedges.. wahaha.. ;p

.:Farah Liyana:. said... Best Blogger Tips

hye blogger comel :)

Pilot Kapal Terbang Kertas! said... Best Blogger Tips

kalaw mahu senang . pakai jea kasut ibu ! kn bnyk . haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top