Tuesday, October 4, 2011

KENAPA PERLU POKE?

Kau pernah tak tibe-tibe dapat notification dekat Facebook macam ni?



POKE?

Pokemon?
Pokedot?
Poke amai-amai?

Kau yang poke orang tu kau faham ke maksud die ape?
=____________="


Kau tahu tak bahawa,

POKE = CUCUK

Jadi....
Kenapakah kau harus cucuk cucuk aku?
Aku bukan sate!
Kalau kau cucuk aku pon thru facebook, bukan aku rasa sakit apatah lagi geli geli.


Sampai sekarang aku masih lagi tak faham apakah objektif utama main poke poke ni.
Lelaki perempuan sama je buat keje bodoh ni.
Dah la aku tak kenal pulak tu.

Yang paling aku tak tahan bile 

kes poke poke

lol. :D
Dah la die yang poke aku.
Bile aku tanye boleh pulak die sound aku kerek macam bagus.
dhurrr.....
gile psiko die ni. =.="


Kesimpulannya, poke ni tak bagus untuk kesihatan.
Baik aku korek hidung dari layan orang macam ni.

Oh....sebenarnye aku cuma nak bagitau yang


Lisa Surihani poke aku.
C'mon la lisa.
Takkan dengan aku pon nak jeles sampai kene poke ni.

Ok lah.
Bai.
Jangan poke poke lagi taw!
Kiteww tak shuke lha...ahax!


Yang bercermin mata,

5 kritikan.:

nurfatiha blacky said... Best Blogger Tips

HAHA, untungla Lisa surihani poke :)

dill said... Best Blogger Tips

poke2 ni saye tak layan. haha!

dill.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@nurfatiha blacky
hahaha... tu la pasal. Yusry je pon. Kalau Aaron Aziz ke takpelah die nak poke. ;p

rj Etika said... Best Blogger Tips

@dill
kenapa tah ade function poke ni. =.="

kay_are said... Best Blogger Tips

nape lisa surihani tak poke aku?? T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top