Saturday, December 3, 2011

Tido Dalam Class. Siapa yang harus disalahkan?

Haritu gua kena marah.
Dengan Dean weh!!!
Sebabbbbbbbb........
Gua tido dalam class dia.

TERtido je kot!

Aku yakin ramai je orang yang pernah tido dalam class.
Bukan aku sorang je.
Kau, kau, dengan kau mesti pernah kan.
Haaa....jangan nak tipu.

Tapi aku tau, tak ramai perempuan macam aku ni yang selambe je tido dalam class.
Sebab selalunya lelaki je yang buat perangai macam ni.
*Maaf. Aku bukan gadis sopan. Aku malu dengan diri sendiri. =__="




Cuma skang ni yang aku tak puas hati....
Kenapa perlu marah orang yang tido dalam class???
Salah aku ke bila class tu boring sangat?
Aku rasa orang takkan tido kalau class tu best macam tengok wayang cerita Fast & Furious.
Ataupon cerita Happy Feet. *hikhikhik

Kenapa lecturer taknak cakap;
"Oh..maafkan saya kerana saya mengajar begitu teruk sehingga membuatkan kamu mengantuk"


Instead of;
"Hey kamu. Mintak maaf dengan saya sebab kamu mengantuk lantas tido dalam class saya sewaktu saya sedang mengajar"




Jadi,
ape yang aku cuba nak sampaikan sekarang ni...
jangan marah orang lain atas kesalahan diri sendiri.
Ok.
Bai.




Yang kena marah,



*Dalam kes ni aku tau aku yang salah. Dah. Jangan kutuk aku.
hahahaha.



8 kritikan.:

Abang Zam said... Best Blogger Tips

sepatutnya cikgu yg patut dipersalahkan kerana mengajar terlalu bosan

kehkeh

kay_are said... Best Blogger Tips

lame tak singgah.. fuh.. bukan gadis sopan pun.. dah bertunang kan? ape ade hal.. =P

Nelly The Strange said... Best Blogger Tips

diri sendiri lah kot . hahaha

Raden said... Best Blogger Tips

aaaaa..sume nk salahkan cikgu susah la! ggrrrr

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Abang Zam
hahaha...cikgu kene la buat sound effect sket ke waktu mengajar barulah tak bosan kan.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@kay_are
hahahaha....lagi bape bulan je boleh jadi gadis tak sopan ni. lepasni dah kene sopan sopan je all the time. ;p

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Nelly The Strange
hurmm...mmg lah.
*kat last skali entry mmg ada small note salahkan diri sendiri. :)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Raden
Erkkk...selama ni asyik cikgu je salahkan murid susah la. Grrr....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top