Thursday, March 29, 2012

Kursus Kahwin Mahligai Firdaus

As to complete nak isi borang nikah, kursus kahwin adalah wajib!
So, last two weeks aku dengan dia pergi kursus kahwin.
Kursus kahwin Mahligai Firdaus.

Mula-mula aku ingat nak amek dekat UIA je, tapi tiba-tiba UIA open kursus kahwin bulan 9 nanti.
Hoh...waktu tu aku dah kahwin agaknya. =__="
So, at last kawan aku ada bagi satu number fon untuk register kursus kahwin.


Just sms "SWANGSA <nama> <no I/C> <tarikh kita nak>"
dan hantar ke 013-604 6333


Then nanti dia hantar confirmation message untuk dtg register dekat tempat kursus tu nanti.
Simple kan.

So,for those yang dekat-dekat dengan Setiawangsa tu boleh la amek kursus kahwin dekat sini.
2 hari sahaja.
Sabtu 10am - 7pm
Ahad 9am - 1.30 pm
oh...bayaran nya RM80 per person.
Tapi ceramah dia memang BESTTTT!!!! gila.
=_____________="
Biasalah kan...ceramah. Itu semua ilmu.



Btw, ini ada gambar kitorang waktu dekat kursus kahwin tu.
Maaflah....kitorang biasa-biasa je.




Oh...lupa nak bagitau. Sijil dia sebijik macam sijil penghargaan ko-kurikulum waktu sekolah dulu.
Tak macam sijil kursus kahwin pon.
=______="





Yang sudah berkursus,

So, the next stage is, Human immunodeficiency virus test.
Hurmmm.......

8 kritikan.:

kay_are said... Best Blogger Tips

waah.. membilang hari je r kan.. insyaAllah.. takde pape nye test HIV tu.. semoga bahagia dan kekal hendaknye ye.. amin

Cik Rimau said... Best Blogger Tips

wah.. da nak kawin da ye.. tahniah2.. hehe..

rj Etika said... Best Blogger Tips

@kay_are
Aminnn....kekal sampai bila-bila. hihihi. Adeh...HIV test tu macam menakutkan la. =.="

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Cik Rimau
Oh...tq tq cik rimau. Lama dah tak singgah blog cik rimau. hihihi~

Cik Mashi said... Best Blogger Tips

Eh! Fasha sandha ke tu!?
Muke awk mcm die la :D siyess!
btw, free visit/follow la belog kite yg x seberape tuh :D
cikmashi-bridetobe.blogspot.com
tq :)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Cik Mashi =.="

Cik Mashi said... Best Blogger Tips

Awak.. tol ke lau g kursus ni ade wt ujian sikit?? ape yg ditanye?? share laa :D

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Cik Mashi sory for the late reply. Waktu sy pegi ni takde pon ujian. Tp ada dgr org ckp start bulan6 tahun 2013 ni la baru ada ujian. Once u failed, kena amek lg skali, mcm amek lesen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top