Saturday, February 16, 2013

Maternity Shoot by EverybodyPhoto

Dear baby,
you look soooo kecil in my tummy.
Ibu really loves you. hehe. =)

my favourite picture ;)

Maternity shoot ni buat dekat Kellie's Castle.
Kebetulan ada dekat Perak, so alang-alang pergi la dekat situ.
Fee nak masuk RM5 per person.
Tapi kalau untuk wedding shoot, pengantin termasuk team photographer tu semua skali RM50.
Pada aku, baik bayar yg RM5 sorang tu. Murah sket. Dekat dalam tu baru la tuka pakai baju pengantin. ;p





Tempat dia cantik sangat. Biasalah, baru first time pegi sana. Jakun la sket. heheheh. Tapi agak menyeramkan jugak la.
Aku takdela pandai sangat nak berposing fake-fake ala-ala model gittew.
Sebab tu gambar aku kebanyakannya pose sama pegang perut je. haha.
Even photographer suami sendiri pon tapi still malu-malu. gedik tak.


So, for those yg sangat berminat untuk amek gambar maternity, or potraiture tak kisahla pre wed ke, post wed ke, boleh la contact EverybodyPhoto thru fb.
Untuk satu session yg selama 2 jam tu cuma RM250 and you will get unlimited edited photos. Or in other words, it is shoot and burn.
Go and grab yours now! =)

Oh, kebetulan EverybodyPhoto sekarang ni tengah ada buat FREE promotion untuk amek gambar for 2 hours session. Contact them now!!!
*(macam biasa) tertakluk kepada terma dan syarat. 



etika-mommy-to-be,

6 kritikan.:

zeera roslan said... Best Blogger Tips

seronoknya dah nak jd ibu, semoga selamat melahirkan baby yg comel ye ;)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@zeera roslan tq zeera. InsyaAllah...semoga baby dan ibu dia sihat. Hehe.

kay_are said... Best Blogger Tips

makin matang ko aku tengok sekarang.. dah ready nak jadi ibu ni.. semoga dipermudahkan ye.. =)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@kay_are Aminnn...thanx kr. Kau cepat2 la kawen. boleh jd bapak. lepastu jd matang macam aku. hahahah.

BaiYah said... Best Blogger Tips

Salam kenal..wah comel n cute la young pregnant mother ni,,,hihi
btw,..semoga urusan bersalin nanti di permudahkankan...
http://indahsutera0605.blogspot.com/

rj Etika said... Best Blogger Tips

@BaiYah aminnn...tq baiyah. Have fun reading my blog ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top