Thursday, August 22, 2013

UIA'ans-KAEDians-QSes-Ameenahs'


Friends.
The one you can be so silly in front of them.

Aaarghhh!! Rindunyeeee zaman UIA. Yup. I know i will meet UIA this coming September.
But i miss the UIA-with-cray-cray-roommates-mahallah-ameenah.
(Sorry Lin, kau cuma minoriti yg duduk di Asma')
Your second home where you always use these words;

"Weh, aku malas masuk class. Tolong sign kan untuk aku"
"Nak salin note class pak abu td"
"Aku ada dekat computer lab"
"Nak makan apa malam ni?"
"Kau punya nasi kena berapa ringgit?"
"Assignment kau dah siap belum? Nak tengok. Hihi"
"Alamak, fellow datang"
"Kau dah baca sampai kat mana?"
"Fuiyoo...dah baca banyak!"
"Measurement td kau dapat jawab tak?"




Rindu KAED!
Rindu studio!
Rindu kedai mami!
Rindu cafe Ameenah!
Rindu mahallah Ameenah blok D!
Rindu wifi UIA!
Rindu bolog dalam bilik!
Rindu makan kat kubo!


Dan sekarang.
Semua orang dah ada kehidupan masing-masing.
Being connected with each other dengan group whatsapp je.
Oh..how time flies so fast.

Kak Nim, Annur, Ewa, Nabil, Lin...
Ingat!
Ini gambar kenangan kita.
Kihkihkih





KAEDian,








1 kritikan.:

Baiyah said... Best Blogger Tips

rindu UIA jugak..uwaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top