Monday, May 16, 2011

KAWAN BAIK SAYA LELAKI. SO?


Harini 16 Mei. Hari guru.
Tapi aku tak nak cite pasal guru.
Meh aku cite dekat korang pasal kawan baik aku.

PHOTO DELETED

Sudah terang lagi bersuluh kau nampak dua orang tu lelaki kan.
Sorang Aman dan sorang lagi Fazly.
Diorang bukan gay. Diorang lelaki normal.
Siyes.
Aku dengan diorang memang macam kucing dan anjing.
Err...aku kucing dan.... hoh. aku gurau.


Aku kenal diorang 6 tahun yang lepas.
Mungkin bukan satu tempoh yang sangat lama.
Tapi lama la jugak bagi aku. Sebab aku susah nak berkawan.


Aku malas la nak cite betapa rapat nye aku dengan diorang.
Sebab korang sume pon mesti ade kawan baik kan.
So, aku rasa same je.
Macam semua orang.


Tapi aku tak berapa faham kalau ade orang cakap, kawan baik dengan lelaki lama-lama boleh jatuh cinta.
Dah 6 tahun dah ni. Kenapa ku tak terpikat pon dekat diorang? =.="


Cuma masalah besar kalau berkawan baik dengan lelaki ni bila diorang ade gf dan aku ade bf.
Si gf dan bf tu mesti rasa cemburu.
Ohh..what theee.....hell.
Cemburu itu bagus.
Tapi perlu bertempat ye sayang.
i kenal diorang lagi lame dari i kenal u.
Faham!
(aku ckp pasal ni sebab kes ni dah pernah terjadik pon atara kitorang. dan aku rase tak suke.)


Tapi Alhamdulillah...si budak laki Fazly tu dah ade steady gf dah sekarang.
Dan gf die juga baik. Tak ade rase cemburu macam babi dan buta.
Cuma aku dan si Aman masih lagi mencari cinta. ahah.
(marilah beli Aman. Aku jual die dengan harga RM20k. hahah)


JADI!!!
marilah kita terjah menerjah belog mereka!


Budak ni lebih kurang rajin jugak update entry.
Lagi-lagi pasal makan.
Kau tengok la badan die yang taff taff tu. :D
Tapi kalau mood die tengah mengarut, memang ayat ayat dalam entry die memang macam silaka.
hahah.
Contohnya entry; segmen ni dan segmen ni.
Lepas kau bace, mesti kau rase nak tikam perut die dengan pisau.



Oh. mamat ni pulak dah penah ade blog dah before ni.
Tapi tatau kenapa. Die buat yang baru.
Mungkin ade masalah hormon tak stabil. Ok. tadekaitan.
Sangat bz sebab tu jarang gila update entry.
Entry die selalunya benda yg terjadi dekat die.



"i'd rather lose my boyfriend rather than lose my friends"

Ingat tu.
Semat dalam otak.


Bai.


zzzZZZzzz






*oh. sekarang sangat susah nak lepak sama-sama. Masing-masing bz. Kalau waktu sekolah dulu boleh kata hari-hari lepak Khulafa. Rindu~ T.T 




26 kritikan.:

Encik Amman said... Best Blogger Tips

hahaha anda sungguh siot. menjaja2 kehenseman ini pula. haish! hehe. dan. bukan ke kita baru je lepak dekat Pak Li tadi?

ZWAN SABRI said... Best Blogger Tips

semoga persahabatan tersebut kekal SAMPAI SYURGA.. ;)

MySuaraBlog: MALAYSIA Di Tangga Yang Ke-5

adan said... Best Blogger Tips

tak salah kot bersahabat dengan lain jantina.. kena tau hati budi masing2.. yg ptng sekali bila dah bersahabat, sila jauhkan feeling2.. kah kah kah..

Shamsuddin Amin said... Best Blogger Tips

ak stuju tu...
ak kdg menjadi penyebab
kawan baek ak (pompuan) break...
cuz
bf dia jelez,... cisss.... huhu

cik azeya said... Best Blogger Tips

hahahaha. aku pon suke!

kwn ngan pompuan lecehh. kene jage perasaan. harus gedik. dan sbgainya. haha.

tp tp. suatu mase dulu. aku pernah terjatuh cinta dengan mereka. dem it.

gud luck beb. harap2 kau tak terjatuh ke lembah percintaan mcm aku. aku doakan dari jauh. kehkeh. :P

Yuslia Suhana said... Best Blogger Tips

blog sape yg suka ckp pasal makanan tu??? Nak terjahhh!! :p

amranaiman said... Best Blogger Tips

saya nk kritik.. saya.. emmm.. ape ek nk cakap.. nntikan ..artikel tersebut... hehhee :D

nelly said... Best Blogger Tips

sangat setuju ..
rela hilang bf dr bff ..

fadh leyanie said... Best Blogger Tips

cemburu kalau tak kena tempat...
mmg nak kna dush2 !

suha said... Best Blogger Tips

ade besfren tu 1 nikmat tau sbb amat sush nk jmpe org yg betol2 leh kite caya..papepon jagelah prsahabtn,krg terjatuh cinte cik suha tatau..ayok (^_^)

zarazueyin said... Best Blogger Tips

salam kenal rj etika :)

✿ gadis biasa ✿ said... Best Blogger Tips

i love my boyfriend but i do love my b.f.f. more.
weeee~~~

tapi selalunye galfren b.f.f. susah nak masuk ngan kite.huuuu-.-"

mencik~!

dill said... Best Blogger Tips

bestnye ade kawan baik kan :)

dill.

Bella Bell said... Best Blogger Tips

wah. kim salam kat dorang. sweet ape ada kawan baik lelaki. hehe.

alexa yussida said... Best Blogger Tips

kawan dgn lelaki sng sbb dorg simple n tak mudah terasa atau amik kisah hal remeh temeh :D

khairul akmal azman said... Best Blogger Tips

best fwen mmg terbaik ler
sy pun kwn baik awk gak kan?

Fazly said... Best Blogger Tips

ko menjaja2 name aku et? haihh..da la statement ko salah byk...single ok! hahaha..steady single..haaa..cepat2...bleh berkenalan..hahaha..nak nombo tepon bleh mintak kt assistant sy si et :D hahahaha..thanx et.

mykhalis said... Best Blogger Tips

tak jadi cam kuch kuch hota hai ke?hehe

EkaBukanMakcikKau said... Best Blogger Tips

Dah joget dah , nak komen ahh ni .
Selamat berkawan baik (: heheh

hamzah ian said... Best Blogger Tips

kawan ramai2..

Azroy Kassim said... Best Blogger Tips

baa~ CAK!!

i rather lose friends than lose my gf

mai meowmeow said... Best Blogger Tips

tak ada kawan lelaki .

tak tahu nak comment .

HAHA , SKEMA tak ?

The Beoples said... Best Blogger Tips

aku cukup menyampah kalo orang ckp cmni..

"laki ngan perempuan mana bleh jd kawan baik... nanti bercinta"

hahaha.. boleh je~ org ckp, berkawan biar beribu... bukannye, berkawan biar sejantina.. hahaha~

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips

hihi ade sesetengah tu ade jugak yg terjatuh cinta dgn kawan baik sendiri .. maybe bila kehilangan terasa rindu .. tapi kalau dah ade bf n gf tu xmgkin jatuh cinta .. lebih2 lagi kalau gila2..tapi kalau terlalu caring takut jugak kan kan kan ~

Nurun said... Best Blogger Tips

hahha...sempoi je entry. nk kenalkn blog kwn2....

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips

lelaki ni simple. rase nye pmpuan lg senang kawan ngan laki kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top