Saturday, May 7, 2011

Tak Semua Kita Nak Kita Dapat



Kau tau tak gambar ni perli aku?
Benci. Tak suke.
Tapi...itulah hidup.

Kalau kau dapat semua apa yang kau nak, tak best lah hidup kau.
Takde cabaran.
Ibarat kacang lupakan kulit.
Ok. Tadekaitan.

Hah..aku?
Eh..aku ok je.
Biaselah.
Kepada semua orang yang pernah bagi kritikan dalam entry ni, timaseh korang.
Aku hargai.
Dan aku dah cuba pon cara yang korang suggest kan tu.
Siyes.
Timaseh sekali lagi.
Aku rasa lega. (tak..tipu. aku langsung tak rasa lega.)


Oh..lupa aku nak pesan.
Seboleh-boleh nya elak kan diri kau menjadi orang ketiga.
Kerana sesungguhnya orang yang ketiga itu adalah syaitan.
Hahah.
Ok. Tak lawak langsung.
Kau mesti marah kan kalau ade orang ketiga dalam hubungan kau.
So, sila respek hubungan orang lain.
;)





Ok la.
Tu je.




Bai.




zzzZZZzzz




*Ohh...blog ni da upgrade ek? Aku baru tau.
Ye la..aku jarang online sekarang ni.
MALAS.

12 kritikan.:

Shamsuddin Amin said... Best Blogger Tips

naseblah ak x pernh jadi org ketiga... hehe

~~Ticer Wann~~ said... Best Blogger Tips

memang sakit kalau tau ada yang ke 3..tapi tak leh salahkan yang ke 3 sepenuhnya...

kay_are said... Best Blogger Tips

nape ni? macam x semangat je.. chil2 cik etika.. jangan sedih2 =)

enalawa said... Best Blogger Tips

ey ske la entry ni!!!! besh besh

mOon jOhari said... Best Blogger Tips

ala chumilnya katOn 2...

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips

hehe. kenape nih tuan blog. blur bace.

nelly said... Best Blogger Tips

jangan sedih2 ..
senyum okes !

cik azeya said... Best Blogger Tips

kamonlah budak. chaiyok. cari yang lain, ke nak suruh aku carikan? aku memang terer dalam bab2 camni. haha. :P

✿ gadis biasa ✿ said... Best Blogger Tips

its take TWO to make PERFECT dance

dear
being org ketiga not a crime sebab wujudnye org ketiga disebabkan ruang kosong pelakon utama,cuma terpulang pd nasib

u r the orang ketiga..r u beb?
heh,jgn malu,kite penah..jadi org ketiga sebab pelakon utama tinggalkan ruang..selalu je..n mostly kite tarik diri sebab tamau lukakan perempuan lain.[^.^]

adwafarahin said... Best Blogger Tips

say no to org ke 3 :P

Cik Rimau said... Best Blogger Tips

uhuhuhu.. cik rimau pun xsuke lau ade org ketiga.. xbest lor.. silap2 ari bulan bole retak lak hubungan sdia ade.. huhuhu

dill said... Best Blogger Tips

kisah saye dulu, ade orang ketiga. yang mane die tu saye panggil parasit. berjaya rosakkan segalanya.

dill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top