Friday, April 29, 2011

BANYAK CANTIK MUKA KAU

Kau rasa semua orang cantik ke secara semulajadi?
Kau rasa semua orang cantik ke kalau tak mekap?

Contoh la,



lepastu kasi alter sket muke.....

Loading...................

...............................

......................

..............

......


hah...kan dah cantik dah.
dengan mekap. dhurrr~


Kalau kau rasa muke kau hodoh, buruk lagi hina, kau pakai je la mekap.
Confirm itu time kau memang nampak cantik bak bidadari. (kenapa bidadari? aku sendiri tak pernah tengok bidadari tu cantik ke tak. =.=")

Banyak dah jenis mekap kat luar sane yg kau boleh beli.
Maybelline, Silky Girl (murah), Elianto (kalau ade offer, bapak murah), MAC tiruan.
Semua kau boleh beli.
Lepastu kau tempek tempek sikit dekat muke kau, dan pfffttt! bertukar lah kau jadi cantik!


Kenapa aku cakap pasal ni?
Sebab baru-baru ni aku saje je la pegi cuba-cuba mintak tolong si Aida G ni mekap kan aku. (iklan sebentar : ingin menggunakan perkhidmatan beliau? Sila hubungi di talian facebook)
Haaaa.....saje mengada hokeh. :D


Dari yang ini;

PHOTO DELETED

Kepada yang ni! Berrrrrtukar! hiyah!

ye..ye..aku tau mirip Tiz Zaqyah. Terima kasih. :)


Bila dah siap, aku pon gatal nak upload masuk facebook.
Dan.....

"wahh cnteknyee... =)"

"cun beb"

"comel seyh"

"cantik kot.."

" lain gile2.."




Ok. dan aku terus terasa.
Ohhhh..adakah selama ini aku hodoh?
Seperti kerusi? Seperti ungka? Atau seperti penyapu?
Baru aku tau kejujuran dari rakan-rakan.
Guwa sedih ni beb. =(
Lantas aku membawa diri.
(buat pembedahan pelastik)


Selamat tinggal kawankuuuuu....tak mudah aku pergiii..hooohoo...



zzzZZZzzz



*muka buruk takpe, janji hati baik.
itulah yang paling cantik. :)

15 kritikan.:

AmyZa'aba said... Best Blogger Tips

hahaha..,tiz zaqiah.,!!
suker lah.,

zalizalu said... Best Blogger Tips

lain gile2.. kekekeke

Cik Ezy said... Best Blogger Tips

hahakk..
mekap dorg tebal smpai laen jdknye bile xmekap..
koh3

NADIAH KZAMAN said... Best Blogger Tips

aaaa ika..yg gmbr atas tu lina dato sani kan? yg gmbr last tu..xsilap laa

adwafarahin said... Best Blogger Tips

haha slame nie cantek tp bile mekap lg cantek la tuh

cantek semula jadi lg cantek taw
*ok aku ckp berbelit2 pulak
heee :)

suha said... Best Blogger Tips

hehehe nice entry =)

mai meowmeow said... Best Blogger Tips

cantik nyee awakk !
mata ke atas , tangan di bahu .
HAHA .
cantik tanpa make up itu jujur !

kay_are said... Best Blogger Tips

alaa.. sume manusie tu indah r.. cantik kan subjektif.. rilek r cik etika.. takat cantik luar dalam out, orang nympah gak kan.. hee

adan said... Best Blogger Tips

cantik itu subjektif.. gambar bertukar memang tak boleh blah.. ahahaha..

cikcleopatra said... Best Blogger Tips

hahahaha...mmg betol pon wei!!!

saljihitam said... Best Blogger Tips

haha menusuk entri ni :)

amranaiman said... Best Blogger Tips

wa.. mekap2.. cantik2.. :P

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips

eh mcm tu muke dorang. oh terkejut sebentar. lepas tu x terkejut dah. haha. x bole blaaaaaa

Cik Aish said... Best Blogger Tips

waaahhh...gila huduh sebelum makeup. hahaha

Encik Amman said... Best Blogger Tips

wanita yang natural tanpa mekap adalah lebih cantik dari yang bermekap. Mekap yang paling suci adalah wudhuk le. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top