Friday, April 8, 2011

Kehidupan saya selain Blogging

Aku bukanlah seorang blogger tegar yang selalu nak update entry tiap masa.
Sebab aku menulis bukan nak femes macam blogger.....ehem.
Aku pon ade kehidupan lain.

Masak untuk husband dengan anak-anak, ajar anak-anak mengaji, iron baju suami...bla, bla, bla...
(khayalan kehidupan di masa akan datang..heh)

Kita selalu cakap hidup ni tak adil.
Sape yang cakap tu? Meh ibu tampar-tampar meh.

Kadang-kadang kita rasa hidup kita selalu dalam hujan.
Sedangkan kita tak tahu ada pelangi dalam setiap hujan yang turun tu.




Ye....Allah tu Maha Adil.
Dia buatkan kita tu, untuk kita dapat yang ni.
Percayalah....

Kenapa aku cakap macamtu?
Sebab aku terasa. Tentang satu benda. Semua rasa ada.
Terima kasih dekat kau dengan kau yang buatkan aku rasa perasaan tu.
Aku dah boleh tersenyum sikit.

Mungkin aku tak update entry kat sini, tapi aku update dekat situ.



Nah...baca lah. Nota Kecil Dari Saya untuk Awak & Dia
Eh..korang tak dapat tengok?
Korang kene add aku dulu. hahaha.



************************************************


Ok..cerita juga pasal blog.
Tapi aku tak login blog aku. Cuma membaca dari jauh.
Kadang-kadang aku cuma jadi silent reader untuk blog aku sendiri. tak salah kan. :)

Yeay! Terima kasih kepada follower bertuah bernombor
[202]

i tak reti nak bagi appreciation yang best-best.
i cume mampu promote blog anda je ye.

Beliau adalah seorang student engineering. (oh..engineer lagi!)
Start blogging since 2010.
She's not available. *alaaaa......
And most of her entry mesti ade gambar die.
isma gedik. hah? what? *rilek je aku cakap die gedik kan.
Nah BACE NI kalau nak tau die gedik ke tak. ;p
Kepada kau sume....follow lah die kalau mahu.



************************************************



!@#$%^&*()(*&^%$
Baru lepas tengok cite Sahara dekat TV3.
Perghhh...kalau kau terasa diri kau tu baik dah lame sangat, kalau terasa rindu nak mencarut-carut, aku sarankan kau tengok cite Sahara ni.

Kesian dekat pelakon si Tina tu. Aku betul-betul rasa nak pukul dia sampai koma.
Nasib aku tak ade adik macam tu punye perangai.
Kalau adik aku perangai macam tu, memang nak kene belasah la pakai selipar pink aku.
Siyes. Aku penah buat.
Tak caye tanye rj Scha.







zzzZZZzzz



13 kritikan.:

nyna amani said... Best Blogger Tips

Masak untuk husband dengan anak-anak, ajar anak-anak mengaji, iron baju suami...bla, bla, bla...
(khayalan kehidupan di masa akan datang..heh)

i like that..

biar i sambung sikit, urut2 bdan husband, tengok derama korea dengan husband.. kikikik..

Encik Amman said... Best Blogger Tips

mimpi ular? ha?

atiey azha said... Best Blogger Tips

please ! tell me , apa fb ? nak baca , nak baca . dapat baca separuh ajeee . uh ! huhuu

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

nelly said... Best Blogger Tips

Nelly selalu online .hehehe

isma said... Best Blogger Tips

thanks dear... u story pasal saya... hhahahhaa... saya terharu abis la... btw, sy available ble dgn awak.. hahaahah... muaaahhh...

nice knowing u... chill yeah..
jgn gedik mcm saya k.. hehehe

JIJI YU said... Best Blogger Tips

muahhaa...aku nak bace le nota kecik tu..

Yuslia Suhana said... Best Blogger Tips

weh, mimpi ular je dah 10 kali, mana calon nya? hihi.. ::joking::

lepas ni kalau mimpi ular lagi, sila cium ular tu, mana tau terus bertukar jd putera raja???

mai meowmeow said... Best Blogger Tips

mimpi ular :3

myra anne said... Best Blogger Tips

ngeee~ kte pn pnh mimpi ular. pstu x lama tu ade org risik2. mslhnye time tu br je form 4. hahahaa

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips

tiap org ad kehidupan sndri~~~

kann. heee

kay_are said... Best Blogger Tips

jauh betul thinking ye.. sampai ke part suami.. memang kne kawin camni.. =P hee.. x on fb so xleh nak bace.. xpe2.. asal ade update pun kre ok r.. kte same.. ^_^

adwafarahin said... Best Blogger Tips

entry padat ye..sume cerita dlm satu entry
hebat jugak buat cmnie heheh

yaaaa! saya juga mahu mimpi ular
*wink2 :)

Cik Rimau said... Best Blogger Tips

uih.. layan ek cite sahara tu? cik rimau pun layan.. memang berbakul maki keluar kalau ngah layan cite tu.. serius bngang dgn adik die tu.. sgt kurang aja.. huhu.. hurmm.. nak mimpi ular ye? tak sabar nak kwin la tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top