Monday, May 30, 2011

SINGLE is SATU

Bila tengok sana,


BF dengan GF tengah jalan pegang pegang tangan.
So sweeetttt....










Bila tengok sini,


BF tengah bagi bunga dekat si GF.
Sang perempuan buat muke malu-malu binatang.








Bila tengok situ,


GF tengah suap kan si BF.
nyam nyam...dap nyew!!!







Bila tengok sana lagi,


BF dengan GF main gurau-gurau senda.
hikhikhikhik....u ni klaka la.







Bila tengok sini pulak,


GF dan BF peluk peluk sakan.
Kepala dua, badan satu.











Bila tengok situ balik,


BF tengah reply message GF.
GF  tengah reply message BF.
Awak kat mane. Awak buat ape. Awak dah makan. Awak itu. Awak ini.







Bila online FACEBOOK,


Sang GF dengan sang BF tengah main reply reply comment.
 Olololo....













Bila tengok diri sendiri.....


errrrkkk....kenapa aku sorang sorang?
Gile loser kau ni etika. =__="




Aku nak jugak hero untuk diri sendiri.
Lelaki yang boleh protect aku dari bf Cik Azeya ni. *ketawa kecil. hahaha~

Ok.
Just keep praying for my jodoh to come.
Ehehe...


Bai.
Guwa nak pegi carik jodoh ni.


zzzZZZzzz



Mungkin orang cakap Single itu Best.
Tapi tak selamanya hidup kita perlu single. 





45 kritikan.:

dill said... Best Blogger Tips

yah. setuju :)

lame2 orang akan tanye soalan bosan tu kat kite.

bila nak kawen?

duh.

dill.

Freaky said... Best Blogger Tips

hehe x lama tu ada la pasangan macam yang lain gak..

Bukti Lelaki itu Rumit

| cik azeya | said... Best Blogger Tips

hhuuuuuu. bf aku tidak sehitam itu (menangis)

tu lah, aku nak jodohkan kau dengan Aleesha farhana kau tak nak. kan dia dah tukar jantina.

hahahaha.

✿ gadis biasa ✿ said... Best Blogger Tips

baru je tadi kene tanye soklan cepucemas tuh.!.
deymmmm.-.-

PeRmAtA bIrU said... Best Blogger Tips

tengok org bercinta seronok sangat2... bila tengok diri sendiri.. sepi lagiii...

AISH said... Best Blogger Tips

holohhh hollohh..sabar jee ye..tak pun masuk rancangan cari jodoh..mesti dpt. hehehe..aish pun single.. jom masuk sama2..

Encik Amman said... Best Blogger Tips

hahahaha.. masuk ni .. dah brapa kali ye isu ni diketengahkan :P

rj Etika said... Best Blogger Tips

@dill
bukan tanak kawen kan...tapi dah jodoh tak sampai lagi. hehehe~
lain la kalau diorang yg slalu tanye tu nak tlg carikan ke. sejuk sket perut bile dengar. hahaha~

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Freaky
insyaAllah.....aminnnn~ =)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@| cik azeya |
Aku tak nak..aku nak Aaron Aziz jugak. hahaha.
Dapat Goku pon best gak ni. heheh.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@✿ gadis biasa ✿
hahahaha....habistu dah ade bf ke belum ni? Semoga cepat kawen. Aminn...hehe

rj Etika said... Best Blogger Tips

@PeRmAtA bIrU
tu la pasal....kadang rase macam nak nangis dan tanye diri sendiri; Oh..kenapa aku takde bf??? *sambil nangis hentak hentak kaki. hahah~

rj Etika said... Best Blogger Tips

@AISH
hahaha...yg masuk show tu sume org yg cantik cantik je. kite mane layak nak masuk. *gile sedih.
hahahah~

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Encik Amman
hahahaha...haritu version facebook. ni version blog pulak. heheheh....

Cik Ezy said... Best Blogger Tips

setiap org psti ade jdoh masing2..
lmbt ngn cepat je..
:)

Encik Amman said... Best Blogger Tips

isu cikgu shida ko tak nak buat lg ke? aku nak baca,,, hahahaha kemon et kemon

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Cik Ezy
yup..yup...betul tu. tp still rase sedih jugak sebab single. :')

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Encik Amman
hahahaha...kau punye insist ni macam bangang. nak menganjing aku la tu. hahahaha.
kalau aku buat, kau kene jadik pembangkang okeh. lepastu kutuk gambar gambar aku pulak. hahahaa~

syrupmasin said... Best Blogger Tips

wuahaha..lek ahh..ade jodoh ta kemane :D

Arpiiz said... Best Blogger Tips

takpe, sabar jelah ye..hehe

rj Etika said... Best Blogger Tips

@syrupmasin
masalahnye jodoh ni tatau kat mane. lambat betul nak datang. hahaha.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Arpiiz
sabar sabar. hihi. =)

aiex sepet said... Best Blogger Tips

hehe...bukan nak cakap la, perempuan....xperlu sngt berpegang pada prinsip "perigi cari timba" tu...kami nih da la semakin sikit..haaaa,baik cepat2.harharhar

azalia hjsalleh said... Best Blogger Tips

i guess kita berada di situasi yg sme
harap2lah dpt org yg boleh bimbing kita ke arah kebaikan bukan ke jalan kejahilan. amin

sabar okay.

nelly said... Best Blogger Tips

single ?
erm ..dah 3 bulan da ni ~
baru je kan ?

lilypelangi said... Best Blogger Tips

insyaAllah ada la jodoh tu k ? :)

Cik Rimau said... Best Blogger Tips

uik.. sabar jela cik etika eh.. ade jodoh cik etika nanti.. kite mude ag kan.. enjoy dulu.. heheh :-)

akoo said... Best Blogger Tips

hehe likee..nice post.

Bella Bell said... Best Blogger Tips

hahha.. setuju.. single memang best.. tapi sampai bila??

tak mau jadi andartu.. berdua lebih baik :D

A retarded kitty said... Best Blogger Tips

cari la jodoh akak, boleh saya merasa nasi minyak

rj Etika said... Best Blogger Tips

@aiex sepet
hahahaha....tapi macam tak best je kalau perempuan nak kene approach laki. pelik la rase. =.="

rj Etika said... Best Blogger Tips

@azalia hjsalleh
Aminnn....same goes to you. Sabar ye. =)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@nelly
Wahh...nelly ade bf? Tak cite pon. heheh

rj Etika said... Best Blogger Tips

@lilypelangi
insyaAllah...harap harap ade. Dalam waktu terdekat. Cewahh...gatai.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Cik Rimau
Tapi.....target nak kawen waktu umur 23. hahahaha. Skang da 22. aiyark.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@akoo
yeah...thanx! =)

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Bella Bell
Yup...berdua lebih baik! Perempuan perlukan hero. Admire gile dekat Seth Tan. hahaha.

rj Etika said... Best Blogger Tips

@A retarded kitty
insyaAllah...tunggu jodoh sampai. Kalau nak carik tu...errr....hahah.

Azroy Kassim said... Best Blogger Tips

baa~ CAK!!

dh menggatal dh ..

Azroy Kassim said... Best Blogger Tips

madu dengan cik azeya? kewl~ :D

rj Etika said... Best Blogger Tips

@Azroy Kassim
hahahaha....cik azeya tak suke bermadu. takpelah..bg la die rase kasih sayang bf die tu. kahkahkah~

kay_are said... Best Blogger Tips

rilek r.. sume orang ade pasangan nye kan.. so confirm r cik etika pun ade.. nanti jumpe r tu.. =)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... Best Blogger Tips

orang yang single cakap, single tu best...
orang yang dah couple cakap, couple tu best...
dan ada jugak yang terbalik... yang ini cakap yang itu best, yang itu cakap yang ini best...
benda2 macam nie depend pada orang yang menilai sesuatu benda tu...
percayalah, Tuhan ciptakan benda dalam dunia nie berpasangan...
mungkin bukan hari nie, mungkin esok...
apa2 pun, OE doakan yang terbaik untuk kamu ye...
(n_n)

lola_loli1311 said... Best Blogger Tips

so sweet kan... ~_^

adan said... Best Blogger Tips

bersabar la.. ALAH dah sediakan yg terbaik untuk hambaNYA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top