Saturday, February 26, 2011

Petak Nota Etika reviewed by Nelly The Strange!!! Wahhh.....

<Ini entry khas buat Cik Nelly>
*
*
*
*
*
*
*
*





hah...korang nampak tak tu?
fuhh...bangga siod!
aku kene review dengan blogger lain.
Chewah...

Ye ye..tahniah kepada diri sendiri.
Beri tepukan gemuruh jiwa semangat membara kepada

Petak Nota Etika




Ye...aku tau...aku cuma direview oleh blogger lain dan ruangan aku kecik je.
Bukan kene review dengan Berita Harian ke, Majalah Mangga ke, Rapi ke.
Tapi wa still terharu beb. Ok nangis skarang!
:')
hah...dah cukup! enuff sume orang enuff.
Maluuuuu~
*muka tunduk-tunduk sambil pipi merah.



Walaupun entry aku ni agak da basi seperti lauk yang terdedah, tapi aku nak buat jugak.
Untuk menunjukkan setinggi-tinggi penghargaan aku kepada Cik Nelly.

Nelly The Strange


Ouh...ouh...timaseh Cik Nelly.
ailebiu.
*err..i'm not Lesbian and i'm ok. hah...

Kepada korang-korang yang dah follow aku thru review done by Cik Nelly tu,
timaseh jugak untuk korang taw.
Aku ni baru lagi dalam blog-blog ni.
Tulis pon merepek kerepek kelepet je.
Jadi, takde ape yang special pon kat Petak Nota ni.

Tapi pape pon timaseh taw korang.
Hoi!
TIMASEH!!!

^___^

ok bai...

zzzZZZzzz




3 kritikan.:

Encik Amman said... Best Blogger Tips

letak lagu yang boleh pause macam abang ye.. abang rasa nak padam terus blog kamu.. kahkahkah..!!

nelly said... Best Blogger Tips

Hehe .terima kasih ay !
=)

Terharu sekejap . .
Ada juga ya yang jejak awak ? hehe .
Alhamdulillah ..tak sia2 ..
=)

kay_are said... Best Blogger Tips

ok r tu.. xpe2.. yang penting ade isi untuk di taip, merepek ke x tu belakang kre. Len orang, len minatnye.. I love blog yang ske merepek!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top