Wednesday, February 2, 2011

Gembiralah kamu selagi mampu. :)

Indahnya sungguh di hari raya, ramainya orang berSUKA RIA.
ewah...chek mek molek. hiyah hiyah...joget lagi sambil lompat bintang.
Hah..kau. Nampak tak betapa GEMBIRA nya hati aku seperti pelanduk dua serupa.
Err...tade kaitan. Ok..cukup.

ouh ouh! Makcik pakcik kakak abang adik atok nenek, saya gembira oh oh oh jeng...
^____^

ini adalah reaksi gembira.

Sebab apa aku gembira?
Sebab....esok cuti!!! Diulangi....cuti!
Sape tak suke dapat cuti kan.
Akhirnya aku tidak dibebani dengan segala kerja yang berlambak sampai terasa nak joget lambak.
Kau bayangkan selama 2 minggu ni aku agak tekun bekerja weh...macam orang gile. Tapi orang gile mane pegi keje.

rasa gembira sampai rase nak terjun bangunan.
Tapi sejak praktikal ni takdela dapat cuti banyak-banyak kan.
Jeles nye aku bile tengok UiTM Shah Alam senyap dan sunyi macam rumah mayat dan burung gagak berterbangan ke sana sini.
Patot la lancar je perjalanan aku nak pegi keje pagi tadi. Rupenye korang sume dah cuti.
Budak UIA sume pon mesti da cuti mid sem kan.
Uhuk---uhuk...rindu nye nak pegi kelas... :(

Oh...lecturer. i miss you bebeh.

Haish...esok nak buat ape ek?
Korek hidung dari pagi sampai petang la.
*Mau kembang hidung aku tak payah nak korek lagi dah.
Esokkk....nak bangun pagi-pagi g pasar beli barang dapur, lepastu basuh baju, sidai baju, menyapu sampah, memasak.
Cheh..cheh...bajet rajin plak aku ni.
Aku rase aktiviti aku yg boleh mengisi masa terluang ialah
TIDO!
ye..itu harus ye kawan-kawan bagi meng'qada'kan keletihan aku before ni.

Bai...nak tido.

*
*
*
*
*
*
*


hahahahaha...semalam kan, tgh aku nak post entry ni di samping banyak lagi benda yang aku nak menceloteh dan mencarut, tibe-tibe abang aku halau aku jap sebab die nak pakai pc ni.
Dengan muke yang masam mencuka yang bau busuk dan rasa tak sedap, aku pon tarik lah muke dan bla masuk dalam bilik.
Die cakap nak pakai SEKEJAP tapi rupenye memang sekejap sampai aku tertido-tido.
Bile die kejut je soh aku pakai pc balik, time tu aku da takde mood hokeh. Ape yg aku mampu taip ialah,
"Bai...nak tido."

 Lantas terus publish.
hoh.

Marah woo semalam.
Da la...aku nak kua g tengok wayang ni.
Ade cite ape yg best ek?

zzzZZZzzz


3 kritikan.:

ZWAN SABRI said... Best Blogger Tips

Taktaw nak bwat apa ek esok? Apa kata U bwat pahala dengan datang umah I and kemas2 umah I.. hehe

snf said... Best Blogger Tips

saya juga mau ge,bira.mau hari hari yg indah ^_^hehee

siti soleha said... Best Blogger Tips

jom join
http://dresskami.blogspot.com/2011/02/contest-bergaya-dengan-dress.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top