Wednesday, March 9, 2011

Kay_Are yang baik hati. ^__^


Ini adalah Kay_Are.
Dia budak baik.
Dia peramah.
Dia suka pakai topeng.

Kenapa aku cite pasal die?
Sebab die dah tag aku dalam satu entry jawab-jawab soalan dalam blog die.
Jadi, aku pon rase nak jawab soalan-soalan tersebut.

Timaseh kr. :)

Korang try follow die. Pastu bace entry-entry die.
Siyes best tak tipu wa cakap.
*Kalau rase tak best, sila sepak aku dengan tendangan halilintar.


Ok...aku takde idea nak menaip panjang-panjang lantaran otak terlalu beku sebab lapar.
Ini adalah soalan-soalan tersebut:-


1. Adakah anda rasa anda hot??
-Mungkin hot kalau aku rasa nak masuk neraka.


2. Upload gambar wallpaper/pic anda guna sekarang

PHOTO DELETED

3. Cerita pasal gambar
-latest profile picture dalam fb aku. terasa diri sangat looser semenjak dua menjak ni.


4. Bila kali terakhir makan ayam?
-Waktu lunch tadi. Amek ayam je dah harga RM3.20 termasuk air kosong. Mahal gile nak mampos tuan kedai letak harga macam nak terbunuh aku bayar.


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
-Sudah tentu lagu "You" dalam blog aku ni. -__-"
*habes sume orang gile lagu ni termasuk 2 orang officemate aku; si Bella dan Mira Kacang yang bukak lagu ni hampir dua juta kali dalam ofis.


6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
-tengah tunggu ibu masak. hah...gile pemalas anak dara sorang ni langsung tanak menolong. Mak mertua tengok pon menyampah. 


7. Selain name sendiri, anda dipanggil ape?
-King sebab nama aku ade Raja. Tapi aku tak suka orang panggil aku nama tu sebenarnye. Jadi, sila jangan panggil kalau tanak kene maki hamun panah petir dengan aku.
Ohh...baru teringat, ade sorang kawan aku si Kancil panggil aku Chibi. Motif? Tanye die. Aku pon tatau.


8. Tag 8 orang



9. Siapakah no 1 anda?
-Kawan baik sampai mati tapi bila dengan aku sangat jahat nak mati! ciss kau Aman!


10. Katakan sesuatu tentang no 5
-Student UIA tercinta. *wehh...rindu nak g kelas! uhuk uhuk...


11. Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
-dengan seorang perempuan pelajar UiTM Shah Alam. Pernah menjalin hubungan sulit dengan Aman. hahah


12. Bagaimana pula no 4?
Seorang yang friendly. Pernah cakap entry aku best. Fuhh...terharu. :')


13. Pesanan buat no 6?
-Selamat berblogging. Tak sangka kau pon ade blog. :)
*Jangan cerita pasal perangai buruk aku waktu kecik kat entry kau ek. hahaha~


14. Kata-kata cinta buat no 2?
-Kakak cinta adik. *eeuuuwwww........
Semoga kau GEMBIRA duduk Bangi. wahahaha!


15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
-Mereka berdua adalah wanita. Selamat Hari Wanita!  ^__^


16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no 1
-Designer
-1239 *sila baca entry beliau untuk tahu kisah lebih lanjut.
-Single dan kecewa. hahaha
-PERNAH ada iphone AYAH BAGI tapi terlalu baik hati sedekah dekat pencuri. Tahniah.
-Sekarang pakai henset paling canggih di alam semesta. Camera memang terbaik kalah DSLR. Henset itu adalah NOKIA C3.


17. Persamaan antara kambing dan lembu?
-Boleh buat korban. heheh


18. Perasaan ketika jawab tag ni?
-L...l..la....p..pp...parrr...... :(


19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
-Rizman itu pelakon. Pernah masuk Sehati Berdansa dengan isteri die.


20. Gay or les?
-Hai. Saya gay. *sambil menyengetkan kening dengan muke penuh macho, tampan dan kacak.



Woahh....aku dah bau asam pedas weh!!! Gile sedap. Tanpa berfikir panjang dan berlengah lagi, aku harus sign out dan MAKAN!

Bai korang.



zzzZZZzzz






9 kritikan.:

Encik Amman said... Best Blogger Tips

sesungguhnye.. aku rasa pelik. sungguh harun anda ini ye. hahaha. .. jgn la mention bukan2.. tu suma karut tu hahaha

mykhalis said... Best Blogger Tips

cute jer jawapan..hehe..

murnimahyum said... Best Blogger Tips

hehehe...
nnt aku buat~

Cik Rimau said... Best Blogger Tips

ooo.. raja jua ye.. same la.. cik rimau pon xsuke sangat org pggil raja ni.. hehe

kay_are said... Best Blogger Tips

tajuk je dah wat saye hepi ^_^

time kasih sebab wat =) owh.. rpnye raja.. baru tau..

psst: bape banyak tendangan halilintar dah dapat?? =P

Chimie Sushishashimiesz said... Best Blogger Tips

itu dia... wahahahah~
teng ika.. ika? pelik jea.. RADJA biley?hehehehe

Chimie Sushishashimiesz said... Best Blogger Tips

arghhh npe ak taip mcm budak baru blaja mengeja..,,huuuu

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... Best Blogger Tips

OE pun terasa lapar bila baca ayat kata2 yang terakhir tu walaupun OE baru lepas makan..
hehehe...

p/s: OE baru datang sini... salam perkenalan.. (n_n)

Fazly said... Best Blogger Tips

G u d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top